Wie is die content creatief in regio Eindhoven?

Mijn naam is Patty. Voor de mensen die mij niet kennen: ik ben thuiskok, houd van lekkere wijntjes, speciaalbier en zou mezelf omschrijven als Brabander in hart en nieren. Geloof me, ik heb de grote stad geprobeerd en de veelzijdigheid sprak me aan, maar mijn hart ligt in het Zuiden. Ook qua liefde. Dus na jaren van werken bij grote en kleine creatieve bureaus in de randstad, waag ik mijn stap als zelfstandige in regio Eindhoven. Een regio die voelt als thuis, maar van waaruit ik mobiel genoeg ben ook projecten daar buiten op te pakken.

De naam van het beestje
Noem me tekstschrijver, content creatief, contentmarketeer, contentstrateeg, journalist: ik vind het naampje niet zo belangrijk. Wel vind ik het belangrijk dat jij begrijpt wat ik voor je kan doen. Teksten schrijven over bedrijven? Dat moet lukken. Copywriting? Check. Maar mijn passie zit hem echt in het nadenken over hoe je in de breedste zin van het woord jouw merkverhaal op mensen overbrengt. En op welke plek dat dan is.

Vervolgens kan ik die verhalen ook nog voor je maken. Schrijven doe ik zelf. Scenario’s van video’s ook, maar het echte filmwerk laat ik liever aan een specialist over. Die heb je in alle vormen, maten en prijzen. Hetzelfde geldt voor het maken van websites. Ik denk na over het verhaal en haak er voor de look & feel een designer bij aan. Zodat jij geen omkijken meer hebt en ik alles voor je regel. Want projectmanagement heb ik mezelf gedurende de jaren wel aangeleerd.

Goed. Ik ben dus Patty. Drink mijn koffie met opgeschuimde melk en vind het leuk nieuwe mensen en werelden te ontdekken.

Zullen we een keer afspreken als je enthousiast wordt van mijn website?

Groetjes
Patty