mensen laten herinneringen,
indruk en verhalen achter
vandaag is het precies 5 jaar geleden dat ik The Story Of You inschreef bij de KvK. Natuurlijk ga ik dat vanavond -ondanks de lockdown- goed vieren: voor élk jaar ondernemerschap verzorgen de restaurants Zarzo en Daalder vanavond een gang. Inclusief de wijn om mee te proosten. Maar zonder de mensen die het vertrouwen in me hadden voor de mooiste, fijnste en lekkerste klussen was het me niet gelukt.

Rachid.
Jij was de eerste die mij het vertrouwen gaf in een opdracht en me vroeg om een maand naar Azië te gaan om onderzoek te doen naar digital nomads. Het bleek de kickstart van mijn freelance bestaan. Het was een onvergetelijke ervaring. Gelukkig hebben we de foto’s en video’s nog…

Miranda.
Terwijl ik in Kuala Lumpur en Bali vertoefde, liet je me ervaren wat het was om zelf als nomad te werken voor een nieuw te lanceren versproduct. Die opdracht werden er meer, en meer. Ook al zijn we als twee creatieven met eindeloos razende hersenspinsels soms wat chaotisch bij elkaar; ik koester het eindresultaat altijd.

Sanne Crooymans
Terwijl ik aan het zwembad in Ubud lag maakten we kennis en vroeg je mij om twee dagen na mijn Azië-avontuur als copywriter in jouw Efteling-team. De klik was er meteen, ook gezien onze gezamenlijke interesse in ritjes in de Droomvlucht, fijne gesprekken, koffies en borrels. Ook na werktijd. Gelukkig hebben we die foto’s niet allemaal meer.

Door mijn netwerk zijn vijf jaar voorbij gevlogen.
Met opdrachten voor het fijne HEMA Financial Services team (Jill, Laura, Mathijs en ex-HEMA Bart) en meer regionaal het warme bad bij Brainport (dankje Bart), alle mensen bij VanBerlo Agency en niet te vergeten Autarco (Roel). Te veel om op te noemen. Te veel om nu mee te proosten gezien de horeca-regelgeving. Maar toch, vanuit huis: Proost. Op jullie.

Ik zal niet sentimenteel doen, maar gelukkig hebben we de foto’s nog om de herinneringen op te halen. Indruk hebben ze zeker op mij gemaakt.

Geef een reactie